ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ (ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ)

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα K&K Pharmacy ισχύει η επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους. Για την επιστροφή των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2421031690 ή μέσω e-mail στο [email protected], αφού πρώτα συμπληρώσετε και αποστείλετε την Δήλωση Υπαναχώρησης .

Η πρώτη επιστροφή για αλλαγή νούμερου είναι δωρεάν. Για την αλλαγή επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικα στο 2421031690 ή μέσω e-mail στο [email protected]  Από την δεύτερη επιστροφή και μετά, χρεώνεστε την αξία των εξόδων αποστολής.

Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, αφού μας ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατόν από την παραλαβή του πρϊόντος, ερχόμαστε σε συνενόηση για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή. Εάν δεν θέλετε, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής αφότου παραλάβουμε το προϊόν.

Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση και έπειτα από ελεγχο από το kkpharmacy.gr.

Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ

● Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
● Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
● Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας
● Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας
● Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής

Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το kkpharmacy.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.