Τρόποι πληρωμής:

Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πληρώστε το kkpharmacy.gr με ασφάλεια και εμπιστοσύνη είναι οι εξής:

 1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Στην περίπτωση της Αντικαταβολής, η αποπληρωμή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται κατά την παραλαβή της, οπότε και εξοφλείτε το οφειλόμενο ποσό με μετρητά στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφοράς. Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 1,5 ευρώ.
 2. ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Η διαδικασία της πληρωμής σας πραγματοποιείται από την Τράπεζα Πειραιώς, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ασφάλεια των συναλλαγών σας στο διαδίκτυο. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση των προαπαιτούμενων για την καταχώρηση της παραγγελίας στοιχείων, μεταφέρεστε αυτόματα στο secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας (Αριθμός Κάρτας, Όνομα Κατόχου, Ημερομηνία Λήξης και Τριψήφιος Αριθμός CVV στο πίσω μέρος της κάρτας) μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά και κρυπτογραφημένα στην υπηρεσία της Τράπεζας Πειραιώς, και εν συνεχεία η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard καλύπτεται ομοίως από τον ισχυρό αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL.
 3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Σε περιπτωση που επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό κατάστημα μπορείτε να πληρώσετε κατά την παραλαβή της.
 4. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ: Εαν επιθυμείτε να εξοφλείσετε τον λογαριασμό σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή τραπεζικής κατάθεσης. Η αποστολή των προΐόντων γίνεται αφότου επαληθευτεί η πληρωμή. Μπορείτε να καταθέσετε ή να μεταφέρετε τα χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό:

Δ. ΚΑΨΑΛΑΣ & ΣΙΑ Ο.Ε – Τράπεζα Πειραιώς

 • IBAN: IBAN: GR80 0172 6100 0056 1002 2848 268
 • BIC: PIRBGRAA

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε μεταφορά χρημάτων από διαφορετική τράπεζα από την παραπάνω, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν εξολοκλήρου τον πελάτη.

Τρόπος αποστολής προϊόντων:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εξυπηρετεί παραγγελίες μόνο στην Ελλάδα.

Το K&K Pharmacy αποστέλλει τα επιθυμητά προϊόντα με την εταιρία ταχυμεταφοράς (courrier) ACS Courrier. Το κόστος της αποστολής, και ενδεχομένως αν επιθυμείτε πληρωμή με αντικαταβολή, θα υπολογιστεί κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι:

 1. Εντός Πόλης (Βόλος)
  Αυθημερόν
 2. Εντός Περιφέρειας και χερσαίους προορισμούς
  1-2 ημέρες
 3. Νησιωτικοί προορισμοί
  1-3 ημέρες
 4. Δυσπρόσιτες περιοχές
  1-5 ημέρες

*Οι συγκεκριμένοι χρόνοι παράδοσης ισχύουν από την στιγμή που έχετε λάβει από εμάς σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).

Κατά την διάρκεια τοποθέτησης, επεξεργασίας καθώς και στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα ενημερώνεστε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mails) για την εξέλιξή της με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε όποια απορία έχετε!

e-mail: [email protected]

facebook: @kkpharmacy.gr

τηλ.: 2421031690