Πάτοι Memory – Gran Confort

memory

Τεχνολογία που εξασφαλίζει την άνεση στο βάδισμα στην καλύτερη τιμή.

Οι πρώτοι που ανέπτυξαν την τεχνολογία  “αφρού μνήμης” ήταν οι ερευνητές της NASA στα τέλη της δεκαετίας του ’60 με στόχο τη μέγιστη άνεση των αστροναυτών τους. Αργότερα, ο αφρός μνήμης άρχισε να διατίθεται στην αγορά σε ειδικές εφαρμογές στην ιατρική και τον αθλητικό εξοπλισμό και τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιέιται σε στρώματα, που λόγω των ιδιοτήτων του, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα η τεχνολογία Memory της Tiglio παρουσιάζει στην αγορά  μια σειρά από μοντέρνα υποδήματα με εσωτερικά πέλματα με «μνήμη», που έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άνεση στο πόδι, σε μια πολύ προσιτή τιμή.

 

Φροντίστε τα πόδια σας

Τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας “Memory – Gran Comfort” επιτρέπουν την εσωτερική σόλα  να πάρει το ίδιο σχήμα με το πόδι προσφέροντας άνεση και σταθερότητα.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης καινοτόμων υλικών που είναι σε θέση να «απομνημονεύσουν» το σχήμα του ποδιού αυτού που φοράει τα υποδήματα. Ο πάτος διαμορφώνεται ανάλογα με την πίεση του πέλματος του ποδιού και επιστρέφει στο αρχικό της σχήμα μετά από τη χρήση.

Η εσωτερική σόλα “Memory – Gran Comfort” βοηθά να κατανέμεται η πίεση που ασκείται από το πόδι ομοιόμορφα στην εσωτερική σόλα στου υποδήματος. Η συγκεκριμένη δράση βελτιώνει τη στάση του σώματος και κάνει τα παπούτσια με αυτή την τεχνολογία ιδιαίτερα κατάλληλα για εκείνους που είναι για πολύ χρόνο όρθιοι.

 

promo16 Ευεργετικές ιδιότητες της τεχνολογίας Memory:

  1. Παίρνει το σχήμα του πέλματος και κρατά το πόδι σταθερό
  2. Κατανέμει ομοιόμορφα την πίεση του πέλματος
  3. Απορροφά τους κραδασμούς σε κάθε βήμα
  4. Μεγαλύτερη άνεση, ελαφρότητα και προσαρμογή
  5. Περισσότερη διαπνοή
  6. Δεν παραμορφώνεται με τη χρήση

promo2

Κάνετε την έξυπνη επιλογή

Έχοντας τη φιλοσοφία παραγωγής “υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος” που μας επιτρέπει να μειώσουμε τις τιμές, διατηρώντας παράλληλα υψηλό επίπεδο ποιότητας, η Tiglio κατασκευάζει παντόφλες, τσόκαρα για τους άνδρες ή για γυναίκες με την μέγιστη άνεση που εγγυάται η “τεχνολογία Memory Gran Comfort” και επιπλέον στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Και εμείς με φιλοσοφία την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, φέραμε την τεχνολογία Memory Gran Comfort στην Ελλάδα που σας δίνει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα φροντίζοντας παράλληλα για την υγεία και ευεξία των ποδιών σας.

gran-confort