Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται από 9/8 θα εξυπηρετούνται από 28/8 !
Καλό Καλοκαίρι !!!

Πολιτική Επιστροφών

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα K&K Pharmacy ισχύει η επιστροφή προϊόντων εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους.

Για την επιστροφή των προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 24210 31690 ή μέσω e-mail στο return@kkpharmacy.gr, αφού πρώτα συμπληρώσετε και αποστείλετε την “Δήλωση Υπαναχώρησης”.

 

Η πρώτη επιστροφή για αλλαγή νούμερου είναι δωρεάν!

Από την δεύτερη επιστροφή και μετά, χρεώνεστε την αξία των εξόδων αποστολής.

  • Σε περίπτωση λάθους της εταιρείας μας, αφού μας ειδοποιήσετε το συντομότερο δυνατόν από την παραλαβή του προϊόντος, ερχόμαστε σε συννενόηση για να πραγματοποιηθεί η αλλαγή. Εάν δεν θέλετε, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής αφότου παραλάβουμε το προϊόν.
  • Σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα γίνεται αντικατάσταση ή επιστροφή του και επιστροφή των χρημάτων -αφότου παραλάβουμε το προϊόν- που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας  και στα έξοδα αποστολής σε συνεννόηση και έπειτα από έλεγχο από το kkpharmacy.gr.
  • Σε περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας και θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν ή τα προϊόντα, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία του προϊόντος ή των προϊόντων και με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης.

 

Προσοχή!

  • Οι επιστροφές γίνονται δεκτές κατόπιν συνεννοήσεως και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 14 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  • Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.
  • Σε περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  • Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.
  • Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Σε περίπτωση που η επιστροφή δε γίνει μέσα στο χρονικό διάστημα 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής τους ή δεν πληρούνται κάποιες από τις προϋποθέσεις επιστροφής, το kkpharmacy.gr έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.
Εύρος Τιμών
0105
Μέγεθος
Χρώμα
Χαρακτηριστικά
Πάθηση

Είσοδος

Δεν έχετε λογαριασμό;

Εύρος Τιμών
0105
Μέγεθος
Χρώμα
Χαρακτηριστικά
Πάθηση